: 26230 - 22009 / 26231 - 80054
: mail@dim-myrsin.ilei.sch.gr

Έναρξη λειτουργίας του σχολείου για το σχολικό έτος 2021-2022 - Τέλεση αγιασμού


Δευτέρα, 13/9/2021, τα παιδιά θα πρέπει το αργότερα να έρθουν στο σχολείο 8.30. με τσάντες έχοντας μαζί τους υποχρεωτικά τη βεβαίωση για το SELF TEST. Παιδί που δεν έχει τη βεβαίωση δεν θα γίνεται δεκτό. Επίσης, θα έχουν υποχρεωτικά μαζί τους μάσκα προστασίας προσώπου.

Στις 9 το πρωί θα γίνει ο αγιασμός. Οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς θα παραμένουν στις τάξεις και ελάχιστοι μαθητές ως αντιπροσωπεία μαζί με εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών θα βρίσκονται στον αύλειο χώρο για την τέλεση του αγιασμού. Στη συνέχεια ο παπάς θα περάσει ανά τάξη για τον αγιασμό των παιδιών.

Τέλος, θα γίνει διανομή των βιβλίων στα παιδιά ανά τάξη και τα παιδιά θα αποχωρήσουν από τον χώρο του σχολείου στις 10 παρά τέταρτο περίπου

Παιδιά που συνοδεύονται θα πρέπει οι γονείς ή κηδεμόνες να παραμένουν έξω από το σχολείο για να τα παραλάβουν.

Την Τρίτη, 14/9/2021 τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στο σχολείο (8.15) το αργότερο και θα σχολάσουν στις 12.25 μ.μ. Οι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα έχουν ενημερώσει σχετικά με το πρόγραμμα και τα βιβλία που θα πρέπει να έχουν μαζί τους από την προηγούμενη ημέρα.

Η Διεύθυνση του σχολείου με τους εκπαιδευτικούς σας εύχονται καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και υπομονή ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Προμήθεια Self Test

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.



Share on Google Plus

Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης

Ιστότοπος Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης Ηλείας.