: 26230 - 22009 / 26231 - 80054
: mail@dim-myrsin.ilei.sch.gr

΄Ενα οφειλόμενο ευχαριστώ για προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στο σχολείο μας

Με αρκετή καθυστέρηση η αλήθεια είναι, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για δύο σημαντικές προσφορές που έκανε φέτος ο Σύλλογος Γονέων & και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μυρσίνης. Συγκεκριμένα, τα μέλη του Συλλόγου η κ. Αλεξάνδρα Πεντότη, η κ. Δήμητρα Λαμπροπούλου, ο κ. Λευτέρης Γκατζούνας, η κ. Μαρία Γκατζούνα και ο κ. Σωτήρης Καλογερόπουλος προσέφεραν στις αρχές έναρξης λειτουργίας του σχολείου (2021-2022), έναν βιντεοπροβολέα και ένα πακέτο φωτοτυπικό χαρτί για κάθε παιδί (12 κούτες των 5 πακέτων χαρτιού κάθε κούτα). 

Η πρωτοβουλία και η προσφορά τους δείχνει για μία ακόμη φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τους μαθητές του σχολείου και τη διάθεση βοήθειας και προσφοράς με βάση τις ανάγκες λειτουργίας του σχολείου στοχεύοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της μαθησιακής διαδικασίας. 

Τους ευχαριστούμε πολύ και θα πρέπει να τονιστεί η ανάγκη στήριξης και ενδυνάμωσης της λειτουργίας του Συλλόγου των Γονέων από όλους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου. Η συνεισφορά του στα τεκταινόμενα λειτουργίας του σχολείου και πρωτίστως στα ίδια τα παιδιά είναι διαχρονική, σταθερή και εγνωσμένης αξίας.



Share on Google Plus

Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης

Ιστότοπος Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης Ηλείας.