: 26230 - 22009 / 26231 - 80054
: mail@dim-myrsin.ilei.sch.gr

eTwinning project- My Imagination Flows from My Pen To Paper Trailer-Έργο eTwinning - Η φαντασία μου ρέει από το στυλό μου σε χαρτί (2023-2024)

Η Β τάξη του σχολείου μας συμμετέχει μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning  στο σχέδιο δράσης My  imagination flows from my pen to paper. Οι μαθητές σε συνεργασία με μαθητές σχολείων της Τουρκίας, της Ρουμανίας και της χώρας μας ,1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Χίου, εμπλέκονται σε δραστηριότητες σε. σχέση με το βιβλίο, γνωρίζουν συγγραφείς, διαβάζουν βιβλία και μαθαίνουν πως δημιουργείται ένα βιβλίο. Τελικός στόχος η δημιουργία ενός κοινού βιβλίου σε κείμενα και εικόνες των μαθητών. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Love heals everything" και. όλοι οι μαθητές σκέφτονται και φαντάζονται τους ήρωες τους να δίνουν την αγάπη σε ό,τι αξίζει για τους ίδιους. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος είναι και η δημιουργία του βίντεο με τίτλο" Η φαντασία μου ρέει από το στυλό μου σε χαρτί", το οποίο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς της Τουρκίας (Yasemin Özdemir).


"
Öğrencilerimize kitap okumayı ve yazmayı sevdirme amacıyla çıktığımız bu yolculukta bize eşlik edebilirsiniz. 
You can accompany us on this journey we set out to make our students love reading and writing." (Yasemin Özdemir).

"Μπορείτε να μας συνοδεύσετε σε αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε για να κάνουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν την ανάγνωση και τη γραφή. Μπορείτε να μας συνοδεύσετε σε αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε για να κάνουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν την ανάγνωση και τη γραφή."

 logo και  αφίσα του ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning
Share on Google Plus

Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης

Ιστότοπος Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης Ηλείας.