: 26230 - 22009 / 26231 - 80054
: mail@dim-myrsin.ilei.sch.gr

Εβδομάδα κινηματογράφου στο Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης


Στα πλαίσια του 24ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αρχαίας Ολυμπίας εξαιτίας της δυσκολίας μετακίνησης των παιδιών λόγω πανδημίας, θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά όλων των τάξεων να παρακολουθήσουν (ξεχωριστά κάθε τάξη) μέσω βιντεοπροβολέα και διαδικτύου ταινίες που καταπιάνονται  με θέματα που απασχολούν τα παιδιά και τους νέους στο σύγχρονο κόσμο: φιλία, οικογένεια,  σχολείο, σόσιαλ μίντια αλλά και προσφυγικό, πόλεμος, ασθένειες, απώλεια, κ.ά.Ταινίες δηλαδή που αφορούν την χαρά της ζωής αλλά και τα άσχημα των καιρών. 

Η επιλογή  και η προβολή των ταινιών (μεγάλου ή μικρού μήκους) θα γίνει μέσα από την online πλατφόρμα της 21ης Camera Zizanio του φεστιβάλ στην οποία υπάρχουν δωρεάν διαθέσιμες ταινίες για όλες τις ηλικίες μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2021

Μπορείτε να μπείτε στον σύνδεσμο https://online.olympiafestival.gr/page/oiff-competition-2021/ για να δείτε ταινίες που διατίθενται δωρεάν μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. 

Θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό (email και κωδικό πρόσβασης). Ύστερα μετά την είσοδό σας με τον λογαριασμό, θα κάνετε κλικ πάνω σε κάθε ταινία στο εικονίδιο ενοικίαση €0,000 και ύστερα πατάτε αναπαραγωγή για να αρχίσει η προβολή της ταινίας.

Καλές προβολές!

Share on Google Plus

Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης

Ιστότοπος Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης Ηλείας.